cisa.vertical                                 cism.vertical                                     cgeit.vertical

 

Un dels béns més importants d'una empresa és la informació que posseeix. La integritat i la fiabilitat d'aquesta informació i els sistemes que la generen són primordials per a l'èxit de l'empresa. Amb l'increment continu de la complexitat dels sistemes d'informació i, per tant, de les enginyoses amenaces cibernètiques, les organitzacions busquen cada vegada més persones que tinguin l'experiència i els coneixements provats a l'hora d'identificar i avaluar els riscos, i aconsellar solucions per minimitzar les vulnerabilitats d'aquests sistemes.

Les certificacions d’ISACA són unes credencials molt estimades i qualificades i són unes de les més importants. Els que es certifiquen reflecteixen el seu èxit i orgull d’haver adquirit un d’aquests certificats a través d'enquestes, sondejos i contínua lleialtat a ISACA . Com la demanda de compliment i control continua creixent, els beneficis a llarg termini de la credencial augmenten sense parar.

Esdevenir un professional certificat ajuda a demostrar el seu coneixement i experiència.

Els cursos pretenen formar i preparar als alumnes per a l’examen oficial del CISA, CISM i CGEIT. Aquesta preparació requerirà, de l’equip docent, una metodologia dins l’aula, molt pràctica.

CURS OFICIAL
DE PREPARACIÓ A L'EXAMEN CISA

CURS OFICIAL
DE PREPARACIÓ A L'EXAMEN CISM

CURS OFICIAL
DE PREPARACIÓ A L'EXAMEN CGEIT

GUÍA PARA LOS CANDIDATOS A LOS EXÁMENES

 

Calendaris

Maig 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt