logo isaca

 

ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d'opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les activitats que l'associació realitza estan dirigides a un ampli grup de professionals i acadèmics que busquen noves oportunitats en l'ús de les TIC.

Aquest projecte es va gestar després de l'èxit obtingut en la cinquena edició del Congrés "Valor i Gestió Garantida", que va aconseguir uns resultats excel·lents que conviden a l'optimisme i que posen de manifest la importància i l'interès que susciten les TIC entre els diversos col·lectius professionals.

assistents

Així, ISACA Barcelona té previst realitzar, el pròxim dia 24 d’octubre de 2017, el sisè congrés, en el Citilab de Cornellà sota el lema "Impacte de les noves tendències en l'era de la societat digital: Blockchain, Big Data, Ciberseguridad, RGPD....", tornarà a reunir reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l'ús i l'optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir els objectius de qualsevol organització.

A partir de les diferents ponències, s'informarà d'innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant pot ser determinant per aconseguir l'èxit.

Es tracta d'una oportunitat molt interessant per conèixer de la mà de professionals destacats en el sector de les TIC com utilitzar aquestes eines i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen en l'actual societat de la informació.

Esperem poder gaudir de la teva presència a: Citilab Cornellà, Pl. Can Suris s/n. Cornellà de Llobregat .

 

Inscripció

Programa provisional

Calendaris

Abril 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt