28 de abril 2016 26 Secretari

El passat 28 d'abril es va celebrar a l'Auditori de Telefònica de Barcelona el X Congrés Iberoamericà de Govern i Gestió Avançada de les TIC GigaTIC 2016, sota el lema "El futur és ara: Gestionant l'Era Digital", organitzat per itSMF Catalunya i ISACA Barcelona.

Destacats professionals de l'empresa privada i organismes públics, de l'àmbit dels sistemes d'informació, seguretat i auditoria, van exposar la seva visió de l'alineament dels sistemes d'informació amb l'estratègia de la companyia, del valor afegit de l'auditoria dels sistemes d'informació i de la ciberseguretat.

Al Congrés van assistir més de 240 destacats congressistes, alts directius d'empreses líders i un elevat nombre d'institucions del sector públic, i va comptar amb un panell de ponents de primer ordre, donant una visió actual sobre la seguretat, governança i gestió de les TIC.

El Secretari per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, senyor Jordi Puigneró, va ser l'encarregat d'obrir el congrés expressant el seu suport a l'esdeveniment el qual anava dirigit a un ampli nombre de professionals qualificats de l'empresa privada i organismes públics de l'àmbit dels sistemes d'informació, seguretat i auditoria.

28 de abril 2016 61 delegats

A les ponències i taules rodones es va parlar dels reptes que van transcórrer en tres sales paral·leles, tractant temàtiques en l'àmbit de la digitalització, ciberseguretat, privacitat i la necessitat, cada vegada més imperant, d'una gestió optimitzada dels recursos, així com de la aportació que fan els departaments de sistemes d'informació en les organitzacions. Es va aprofundir en la Governança i Gestió dels departaments TIC com a eix vertebrador, d'innovació i de futur en les empreses.

gigaTIC 2016 10

Els assistents valoren positivament l'organització del Congrés, les possibilitats d'intercanvi d'experiències, i el clima distès i cordial.

A Barcelona 29 d’abril 2016

Nota de Premsa

PRESENTACIONS:

Gestion de requisitos y su trazabilidad

DevOpsWars

Certificacion ISO 20000

Las mejores prácticas Agile aplicadas a proyecto Waterfall

¿Estamos preparados para la nueva era cuántica?

Convertir Barcelona en la capital mundial de aplicacions Quàntiques

Apps de Servicios para AAPP

Historia transformación ágil Ferrer

Seguridad y Transformación Digital

Proyecto Waterfall

Aplicacion practica COBIT5

Transformacion TIC mision critica

Gobernar Un Servicio Extensible

Cinco Retos Digitales

El enemigo esta dentro

 

VIDEO

 

 

 

 

Calendaris

Abril 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt