destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El passat 4 de juliol 2017, el Citilab/Cornellà ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona. En l'actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió a la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

Citilab és un laboratori ciutadà per a la innovació social i digital, a Cornellà de Llobregat, Barcelona. Explora i difon l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació que sorgeixen de la cultura digital. Citilab és una barreja entre un centre de formació, un centre de recerca i una incubadora d’iniciatives empresarials i socials.

L'objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d'activitats de divulgació, de formació i d'investigació que redunden en benefici de les dues parts. ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des del Citilab. Igualment, Citilab podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d'interès per als dos col·lectius.

La Comissió de seguiment del present conveni marc establirà les condicions sota les quals els associats d’ISACA Barcelona i el Citilab, podran beneficiar-se de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol de les dues organitzacions.

Així mateix, els responsables, van afirmar la importància d'unir esforços per buscar l'excel·lència en la formació dels ciutadans i per donar més valor professional relacionats amb les noves tecnologies.

10 de juliol 2017

 

PDF Nota de Premsa

 

 

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Gener 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt